برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی - چگونه تابستان دهم به یازدهم برنامه ریزی کنیم

برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی

برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی

برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی نقطه تمایز اکثر رتبه برترها با دانش آموزان معمولی است. خیلی از این افراد در سال‌های تحصیلی گذشته، پایه خوبی نداشته‌اند. با این حال، وقتی به خود آمده‌اند و هدفشان را مشخص کردند، از تابستان به فکر جبران نقاط ضعف خود افتاده‌اند. اینکه در سه ماه گرم سال 1403 چه برنامه‌ای دارید، کاملا به خودتان مربوط است. با وجود این، وقتی وارد پایه یازدهم شدید، دیگر حق شکایت و گلگی از زمین و زمان را ندارید.

سه ماه تابستان فرصت بسیار خوبی است که دروس دهم تجربی را مرور و جمع‌بندی کنید. علاوه بر این، شاید به‌صورت پایه‌ای در درس‌هایی مانند انگلیسی و یا ریاضی ضعف داشته باشید. برای تقویت چنین دروسی، می‌توانید مطالعه را از هفتم، هشتم و یا نهم شروع کنید. برنامه ریزی درست و اصولی قبل از شروع پایه یازدهم در تیر، مرداد و شهریور می‌تواند سکوی پرش شما باشد.

در این مقاله از سایت بایوبنام قرار است به جواب این سوال که چگونه برای تابستان دهم به یازدهم تجربی برنامه ریزی کنیم، بپردازیم. انتخاب با شماست که برای آینده تحصیلی و کنکور خود چه تصمیمی را از چه زمانی می‌خواهید بگیرید. به‌هر‌حال وقت طلاست و وقتی از دست برود، فقط حسرتش بر دلتان می‌ماند.

دوست بایوبنامی من، به احتمال زیاد روش درست برنامه ریزی درسی کنکور رو بلد نیستی. شاید هم بلدی، ولی هر سری یه بهونه میاری تا اجراش نکنی!

اگه فرم زیر رو پر کنی، 👇 👇 👇

مشاورهای رتبه برتر بایوبنام به کمکت میان و توی این مسیر باهات همراه میشن. ☎️ 🧬 📞

اهمیت برنامه ریزی دهم به یازدهم تجربی در تابستان

دانش آموزان دهم تجربی ممکن است هنوز در حال و هوای پایه نهم مانده باشند. شمایی که دارید این مقاله را می‌خوانید، شاید حتی قبل از پایان امتحانات نهایی، برنامه سفر تابستانه چیده‌اید. اگر تنها می‌خواهید مدرک دیپلم بگیرید و دلتان به همین خوش باشد که عرضی نیست. با این حال اگر هدفی جدی مانند قبولی پزشکی در یک دانشگاه معتبر را در سر می‌پرورانید، یک روز هم یک روز است.

شما در تیر، مرداد و شهریور به مدرسه نمی‌روید که هم خوب است و هم بد. بد از این جهت که از حال‌و‌هوای مدرسه و نظمی که در پایه دهم داشتید، دور می‌شوید. خوب هم از این جهت که به‌طور کامل زمان در اختیار خودتان است، به‌شرطی که قدرش را بدانید.

وقتی این سوال مطرح می‌شود که در تابستان درس بخوانیم یا نخوانیم، باید مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. تنها عیب خواندن دروس دهم تجربی در این سه ماه، این است که نمی‌توان به سفرهای دور و دراز رفت. با وجود این، اگر برنامه ریزی درستی داشته باشید، می‌توانید به خیلی از تفریحات و سرگرمی‌های خود برسید. اهمیت برنامه ریزی تابستانه، ایجاد آمادگی برای ادامه مسیر کنکور از سال دهم به یازدهم است.

اگر می‌خواهید در همین سه ماه برای آزمون سراسری 1404 آماده شوید، حتما 7 اصل برنامه ریزی شروع از تابستان برای کنکور تجربی را مطالعه کنید.

آیا باید کل روزهای تیر، مرداد و شهریور ساعت مطالعه بالا داشته باشیم؟

بچه‌ها به هیچ‌ وجه منظورمان این نیست که عین دانش آموز دوازدهمی، تا روزی 10-12 ساعت مطالعه داشته باشید. دانش آموز دوازدهمی، تنها بازه 2 هفته‌ای عید نوروز را در اختیار دارد و استرس دروس هر سه پایه روی دوشش سنگینی می‌کند. شما طلایی‌ترین فرصت را دارید و می‌توانید به بهترین نحو از آن استفاده کنید. همین که در تیر، مرداد و شهریور 1403، پایه خود را قوی کنید و به مرور و جمع بندی دهم بپردازید، کافی است.

برای شروع مطالعه از تابستان، روزی 3 تا 4 ساعت هم کفایت می‌کند. البته اگر در دروس تخصصی ضعیف هستید، باید رفته‌رفته تایم خواندن را زیاد کنید. پیشنهاد بایوبنام این است که روزانه حداقل یک ربع، نسبت به روز قبل بیشتر مطالعه کنید. در نهایت زمانی می‌رسد که می‌دانید برای هر کدام از درس‌های دهم تجربی، چند ساعت در سه ماه تابستان باید اختصاص دهید.

اگر برنامه ریزی درسی درستی داشته باشید، می‌توانید پیش‌خوانی دروس یازدهم را نیز انجام دهید. اینکه 20 درصد یا 50 درصد مطالب را پیش‌خوانی کنید، به سطح علمی و حوصله شما بر می‌گردد. با این حال، هرچقدر که درصد آن بیشتر باشد، دغدغه شما در سال تحصیلی جدید کمتر می‌شود.

شرکت در آزمون آزمایشی قلمچی و ماز در تابستان دهم به یازدهم

تا اینجای کار دانستیم که بی‌بروبرگرد، باید دروس پایه دهم تجربی، مخصوصا اختصاصی‌ها را مطالعه کنیم. با وجود این، با کمی تلاش و برنامه ریزی، می‌شود پیش خوانی دروس یازدهم را هم در تابستان شروع کرد. یکی از راهکارهایی که می‌تواند در این زمینه کمک کند، شرکت در آزمون‌های آزمایشی است. درست است که موسسات گوناگونی آزمون برگزار می‌کنند، ولی دو تا از بهترین‌ها در این زمینه، ماز و قلمچی هستند.

شما وقتی با برنامه راهبردی این آزمون‌ها هماهنگ باشید، دهم و یازدهم را با همدیگر می‌توانید پیش ببرید. به‌عبارت دیگر، در تیر، مرداد و شهریور به سادگی می‌توانید پیش‌خوانی پایه یازدهم را نیز انجام دهید. اینکه بیست یا پنجاه درصد را بخواهید پیش‌خوانی کنید به آزمونی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد.

آزمون‌های تابستانه قلمچی برای رشته تجربی، به‌صورت حضوری برگزار می‌شوند و هزینه بالاتری دارند. در این آزمون‌ها، تا 50 درصد مطالب پایه یازدهم در کنار دهم پوشش داده می‌شود.

مزیت آزمون‌های ماز این است که به‌صورت غیرحضوری برگزار شده و هزینه کمتری نیز دارند. به‌عبارت دیگر، شما در هر کجایی که باشید تنها با یک لپتاپ و یا گوشی، می‌توانید در این آزمون‌ها شرکت کنید. آزمون‌های ماز سختگیری کمتری به نسبت قلمچی داشته و تنها 20 درصد مطالب درسی یازدهم را شامل می‌شود. با این حساب، می‌توانید بخشی از تابستان خود را به تفریح و برنامه ریزی شخصی اختصاص دهید. در عین حال، برای سال بعدی نیز از آمادگی خوبی برخوردار خواهید شد.

در ادامه، برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی قلمچی و ماز را می‌توانید دانلود و مشاهده کنید.

پی دی اف (PDF) برنامه تابستانه یازدهم قلمچی

PDF (پی دی اف) برنامه تیر، مرداد و شهریور یازدهم ماز

چگونه برای تابستان دهم به یازدهم برنامه ریزی کنیم؟

بچه‌ها هر چقدر هم که با انگیزه و مصمم به سمت هدف گام بردارید، تابستان واقعا وسوسه کننده است. یک هفته می‌گویید می‌رویم سفر و بعد استارت جمع بندی دهم تجربی را می‌زنیم. هفته بعدی می‌گویید خسته‌ایم و یا با استخر و دور دورهای شبانه زمان را از دست می‌دهید. با این حال، وقتی در آزمون‌های آزمایشی شرکت کرده و برای آنها هزینه کنید، احتمال کمتری وجود دارد که نسبت به آن متعهد نباشید.

ممکن است توان مالی و یا سطح علمی شما به گونه‌ای باشد که نخواهید در آزمونی شرکت کنید. باید به شما بگوییم که اصلا جای هیچ گونه نگرانی نیست. در این قسمت از مقاله قرار است با راهکارهایی آشنا شویم که خودمان یاد بگیریم چگونه برای تابستان دهم به یازدهم تجربی برنامه ریزی کنیم.

دوست بایوبنامی من، به احتمال زیاد روش درست برنامه ریزی درسی کنکور رو بلد نیستی. شاید هم بلدی، ولی هر سری یه بهونه میاری تا اجراش نکنی!

اگه فرم زیر رو پر کنی، 👇 👇 👇

مشاورهای رتبه برتر بایوبنام به کمکت میان و توی این مسیر باهات همراه میشن. ☎️ 🧬 📞

میزان ساعت مطالعه در تیر، مرداد و شهریور 1403

قبل از شروع، بهتر است که این ضرب‌المثل را با همدیگر مرور کنیم:

رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود، رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

حتی ضرب‌المثل دیگری هم هست که می‌گوید: «سنگ بزرگ، نشانه نزدن است». ممکن است شما در طول سال تحصیلی دهم تجربی، روزانه به‌طور میانگین سه ساعت هم درس‌ها را مطالعه نکرده باشید. حال اگر جوگیر شوید و بگویید در تابستان یازدهم می‌خواهید روزی حداقل هشت ساعت درس بخوانید، آیا منطقی است؟ مسلما جز اینکه با چنین هدف بزرگی اعتماد به نفس خود را از دست بدهید و از درس دلزده شوید، نتیجه دیگری عایدتان نمی‌شود.

با برنامه ریزی درسی درست بنشینید و با کمترین ساعت، مطالعه دروس دهم تجربی را شروع کنید. آغاز مطالعه با روزی دو ساعت و یک درس، خوب است. رفته‌رقته سعی کنید که این زمان را بیشتر کنید. نکته مهم این است که در طول فرایند خواندن درس‌ها، وقفه‌ای ایجاد نکنید. این وقفه می‌تواند بین همین دو ساعت در نظر گرفته شده باشد. شاید هم زیر قول خودتان بزنید و یک یا چند روز مطالعه را متوقف کنید. نه عزیزان! استمرار را سرلوحه مطالعه دهم به یازدهم خود قرار دهید.

در درسی پیش می‌آید که با مباحث سخت و سنگینی مواجه می‌شوید. از همین‌رو، باید زمان بیشتری برایش بگذارید. اگر منطقی بخواهیم حساب کنیم، بدون برنامه ریزی تجربی، کل سه ماه تیر، مرداد و شهریور نیز برای مرور و جمع بندی دهم کم می‌آید.

در تابستان دهم به یازدهم تجربی، چند درس را در برنامه ریزی مطالعه قرار دهیم؟

اینکه در ماه‌های گرم تابستان، روزانه چند درس را باید بخوانید، به سطح علمی و توانایی شما بستگی دارد. با این حال، تعداد دروس یک حداقل و حداکثری دارد. شما نه باید از این ور بام بیفتید و نه از آن ور بام! تاثیر امتحانات نهایی بر روی نتیجه قبولی دانشگاه، 60 درصد شده است. بنابراین، طوری باید درس بخوانید که هم برای امتحان تشریحی و هم تست‌های کنکور تجربی آماده شوید. به‌عبارت دیگر، هم دروس عمومی و هم دروس اختصاصی اهمیت خاص خود را دارند.

طبق صحبت‌های بالا، حداقل یک درس عمومی و یک درس اختصاصی دهم باید در برنامه مطالعاتی روزانه تابستان قرار گیرد. پیش‌خوانی دروس یازدهم هم بماند برای وقتی که توانستید از پس همین دو درس بربیایید!

اگر به‌صورت جدی برنامه ریزی تیر، مرداد و شهریور را شروع کرده و پایه قوی دارید، می‌توانید تعداد دروس را بیشتر کنید. سعی کنید در تمام روزهای هفته، زیست‌شناسی را بخوانید. شما هرچقدر هم زمان به این درس اختصاص دهید، باز هم نکته‌های پنهان زیادی برای عرضه دارد. مورد دیگر اینکه لازم نیست بیش از حد رویایی فکر کرده و سرتان را شلوغ کنید. اینگونه هیچ لذتی از تعطیلات نخواهید برد. در حالت ایده‌آل، سه درس اختصاصی و یک تا دو درس عمومی دهم را در روزهای تابستان بخوانید.

برنامه ریزی برای خواندن درس زیست‌شناسی دهم در تابستان

لازم به گفتن نیست که زیست‌شناسی، مهم‌ترین درس رشته تجربی است. چه بخواهید و چه نخواهید در این درس باید بهترین خود باشید. دلیلش این است که حتی یک تست این درس نیز، می‌تواند رتبه شما را بالا و پایین کند.

ممکن است در مدرسه، دبیر زیست‌شناسی شما تدریس خوبی نداشته باشد. یکی از راه‌ها این است که به‌صورت خودخوان، ضعف‌ها و کاستی‌ها را در تابستان پوشش دهید. برای این منظور، می‌توانید مقاله روش مطالعه زیست دهم را مطالعه کنید. پس از آن، یاد می‌گیرید که تیر، مرداد و شهریور چگونه مرور و جمع بندی را انجام دهید.

راه حل دیگر، دیدن تدریس‌های یک رتبه برتر است که سوالات تستی و تشریحی را با همدیگر آموزش بدهد. سرکار خانم الهه بنام، در کمترین زمان ممکن، کل مباحث زیست‌شناسی را تدریس کرده‌اند. قسمتی از برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی خود را، می‌توانید به مشاهده آموزش‌های ایشان اختصاص دهید. برای آشنایی با کلاس زیست دکتر بنام، می‌توانید به لینک پایین مراجعه کنید:

کلاس زیست دهم دکتر بنام 1404، 1405 و 1406

آیا مطالعه در تابستان را باید از صبح زود شروع کنیم؟

نکته‌ای که وجود دارد این است که شما در تابستان، مدرسه نمی‌روید و لازم نیست که زود از خواب بیدار شوید. با این حال، همین صبح زود بیدار شدن است که تا حدود زیادی به فرایند مطالعه و همچنین زندگی شخصی نظم می‌بخشد. شما وقتی صبح به موقع از خواب بیدار شوید، تا ظهر به‌راحتی دو درس دهم تجربی را خوانده و مرور کرده‌اید.

یکی دو ساعت را می‌توانید به خوردن غذا، استراحت و خواب اختصاص دهید. بعد از آن تا عصر یا غروب، دوباره با انرژی می‌توانید پیش‌خوانی یازدهم را انجام دهید. با یک برنامه ریزی درسی صحیح، شب هم می‌توانید به تفریحات مورد نظر خود بپردازید. اگر دیر از خواب بیدار شوید، تا به خودتان بیایید و چیزی بخورید، می‌بینید که شب شده است! قضیه به همین سادگی است.

دانش آموزانی وجود دارند که بنا به شرایط خاص خود، مثلا محیط خانه، شب‌ها راحت‌تر مطالعه می‌کنند. در تابستان دهم به یازدهم اول از همه باید ببینید که در چه تایمی بهتر می‌توانید فرایند خواندن درس‌های تجربی را پیش ببرید. بگذارید یک تقلب به شما برسانم. یک هفته شب‌ها و یک هفته را روزها درس بخوانید. پس از پایان این دو هفته، نسبت پیشرفت خود را در دروس بسنجید. اینگونه عیار کار دستتان می‌آید که چه زمانی بازدهی مطالعه شما بیشتر است.

دوست بایوبنامی من، به احتمال زیاد روش درست برنامه ریزی درسی کنکور رو بلد نیستی. شاید هم بلدی، ولی هر سری یه بهونه میاری تا اجراش نکنی!

اگه فرم زیر رو پر کنی، 👇 👇 👇

مشاورهای رتبه برتر بایوبنام به کمکت میان و توی این مسیر باهات همراه میشن. ☎️ 🧬 📞

ثبت گزارش کار تابستان دهم به یازدهم در دفتر برنامه ریزی

هزار بار شب‌ها با خود فکر و خیال کنید که فردا فلان کار را انجام خواهم داد و فلان درس را خواهم خواند. آفتاب نزده، هزار اتفاق پیش می‌آید که برنامه‌های ذهنی شما را به باد می‌دهد. کمترینش این است که به شما می‌گویند بروید برای صبحانه، نان تازه بخرید. در مسیر، یکی از دوستان خود را اتفاقی دیده و با او گرم صحیت می‌شوید. به شما می‌گوید آیا بعد صبحانه می‌آیید برویم سالن، فوتبال بازی کنیم. شما هم انگار نه انگار که برای تابستان دهم به یازدهم تجربی، کلی برنامه چیده‌اید!

شاید هم در دلتان بگویید حالا یک سری تصمیم گرفته‌ام، ولی هنوز قطعی نشده‌اند که. بچه‌ها شما وقتی تابستان یازدهم خود را به بازه‌های زمانی یک ماهه، هفتگی و روزانه تقسیم کنید، برنامه ریزی را به خوبی پیش خواهید برد. باید بدانید و مشخص کنید که در هر ساعت، چه درسی را مطالعه کرده و یا چه کاری انجام می‌دهید. تک تک این موارد را باید در دفتر برنامه ریزی خود بنویسید. اینگونه تیر، مرداد و شهریور می‌توانید پیشرفت تحصیلی چشمگیری داشته باشید.

پس از مشخص شدن برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی، باید گزارش کار ثبت کنید. در پایان هر روز، باید در دفتر برنامه ریزی مجموع ساعت و تعداد دروس را بنویسید. انتهای هر هفته نیز، عملکرد هفتگی خود را می‌توانید بررسی کنید.

نوشتن گزارش کار تابستان دهم به یازدهم تجربی در دفتر برنامه ریزی، نقاط ضعف و قوت را جلوی چشم شما قرار می‌دهد. اینگونه متوجه می‌شوید که کجاها کم‌کاری کرده و کجاها عالی عمل کرده‌اید. به‌عبارت دیگر، با این روش، خودتان به خودتان تقلب رسانده و روز به روز پیشرفت می‌کنید.

کدام دروس دهم تجربی را در تابستان مطالعه کنیم؟

اکثر دانش آموزان دهم تجربی با یک سوال بزرگ مواجه هستند. آنها نمی‌دانند که در تابستان باقی‌مانده تا یازدهم، کدام دروس را باید مطالعه کنند. خود شما چه نظری دارید؟ آیا فکر می‌کنید که در تابستان دهم به یازدهم تجربی، باید برای مطالعه تمام دروس برنامه ریزی انجام دهید؟ راه حل خیلی ساده‌تر از این حرف‌هاست. بدون شک می‌دانید که سطح علمی شما در چه حدی است و در کدام دروس به‌زور نمره قبولی کسب کرده‌اید!

با این اوصاف، ما با دو دسته دانش آموز طرفیم:

  • دانش آموزانی که فقط در یکی دو درس تا حدودی مشکل دارند.
  • گروه دیگری که ضعف‌های اساسی در اکثر دروس دارند و نمرات کمی گرفته‌اند.

اگر تابستان را از دست داده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله چگونه از مهر برای کنکور شروع کنیم را مطالعه کنید.

دروس تابستانه دانش آموزان دهم تجربی با پایه نسبتا خوب

ما به دانش آموزان گروه اول توصیه می‌کنیم که همین اول کاری، به درس‌های ضعیف خود بپردازند. اینگونه، رفته‌رفته با افزایش تسلط روی این دروس، دلگرمی بیشتری برای ادامه خواهید داشت. زمان باقی‌مانده خود را نیز می‌توانید به مرور سایر دروس اختصاص دهید. اگر این دروس، پیش‌نیاز پایه یازدهم و یا برای کنکور مهم باشند، بهتر است.

از هر مشاوری که بپرسید، می‌گوید سراغ درس‌های اختصاصی پایه دهم تجربی برو. بچه‌ها، شما که تلسط نسبی روی تخصصی‌ها دارید، باید هم تابستان آنها را مرور و جمع بندی کنید. با این حال، می‌توانید بخشی از برنامه ریزی خود را به دروس عمومی نیز اختصاص دهید. لازم نیست با جدیت تمام، آنها را بخوانید. همین که به‌صورت تیتروار آنها را مرور کنید، کافی است. هدف این است که در ته ذهنتان، مطالب حفظی جا خوش کنند.

دانش آموزان دهم تجربی ضعیف در تابستان چه بخوانند؟

برای اینکه در سال یازدهم یادگیری بهتری داشته باشید، باید به سراغ پیش‌نیاز دروس آن در پایه دهم بروید. شما در تابستان، باید اکثر مباحثی را که ضعف دارید، تمرین و تکرار کنید. مثلا درس ریاضی دارای مباحث به هم پیوسته و مرتبط است. این موضوع به حدی جدی است که شاید حتی لازم باشد مطالعه خود را از متوسطه اول شروع کنید. بنابراین اول، ایرادات خود را پیدا کنید و سپس به فکر راه حل آنها باشید.

شما در تابستان دهم باید کاری کنید که ایرادات پایه‌ای را همراه خود به یازدهم نبرید. پس از برطرف کردن این مورد، نوبت آن است که به مطالعه سایر مباحث دروس تخصصی بپردازید. در کل، نیازی نیست که بنشینید و دروس عمومی را هم بخوانید. فقط و فقط، سعی کنید ضعف‌های خود را تبدیل به نقاط قوت کنید. اینگونه با خیالی راحت، می‌توانید برنامه ریزی کنکور تجربی را در سال تحصیلی جدید نیز پیش ببرید.

حال شاید بگویید من که نمی‌دانم پیش‌نیازهای لازم برای سال یازدهم چیست. در ادامه می‌گوییم که در تیر، مرداد و شهریور، کدام مباحث دهم تجربی را بهتر است مطالعه کنید.

پیش نیاز دروس دهم به یازدهم تجربی در تابستان

دانش آموزان تجربی برای رقابت در کنکور سراسری، با دروس تخصصی فیزیک، شیمی، ریاضی، زمین‌شناسی و البته زیست مواجه هستند.

از آنجا که درس زمین‌شناسی حجم و ضریب نسبتا کمی دارد، می‌توان از مطالعه آن در تابستان دهم به یازدهم چشم‌پوشی کرد. دروس عمومی هم جایی در کنکور تجربی ندارند. بنابراین، نیازی نیست که مطالعه تستی آنها را در دستور کار قرار داد. البته اگر ضعف شدیدی در یک درس عمومی مانند عربی یا زبان انگلیسی دارید، می‌توانید در برنامه ریزی خود جایی را به آن اختصاص دهید.

با این اوصاف، در تیر، مرداد و شهریور 1403، اولویت مطالعه دروس اختصاصی دهم است. در ادامه، پیش نیاز آنها برای یازدهم تجربی را ذکر می‌کنیم:

  • زیست شناسی: دو فصل آخر زیست دهم، مباحث گیاهی هستند که قابلیت حذف شدن دارند. به جز آن، 5 فصل ابتدایی بلا استثنا، پیش نیاز زیست‌شناسی یازدهم هستند. بنابراین، باید آنها را به خوبی خوانده و سپس، مرور و جمع بندی کنید.
  • شیمی: بالا بروید و پایین بیایید، آرایش الکترونی از پایه‌ای‌ترین مباحث شیمی است که باید یاد بگیرید. از دیگر مباحثی که نه تنها پیش نیاز شیمی یازدهم، بلکه سال دوازدهم و کنکور است، استوکیومتری است. این دو مبحث را حتما در تابستان به خوبی یاد بگیرید.
  • فیزیک: در درس فیزیک با مشکل چندان خاصی رو‌به‌رو نیستید و می‌توانید در زمان کمی آن را جمع بندی کنید. پیش نیازهای این درس، مباحث دما، گرما و قانون گازها هستند. از آنجا که این موضوعات اغلب حفظی هستند، خیلی راحت می‌توانید آنها را مطالعه کنید.
  • ریاضی: خب‌خب، می‌رسیم به درسی که خیلی از تجربی‌ها از آن واهمه دارند. قبلا هم گفتیم اگر مشکلات زیادی در ریاضی دارید، مطالعه را از متوسطه اول شروع کنید و یا یک دبیر خصوصی بگیرید. از مطالب ریاضی دهم که پیش نیاز یازدهم هستند می‌توان به مثلثات، تابع و معادله اشاره کرد.

جمع بندی برنامه ریزی تابستان دهم به یازدهم تجربی

در این مقاله سعی کردیم به بررسی تمام نکاتی که یک دانش آموز دهم تجربی قبل از شروع یازدهم نیاز دارد بپردازیم. برنامه ریزی درسی برای شروع مطالعه از تابستان، می‌تواند سکوی پرتاب طلایی باشد. شما در تیر، مرداد و شهریور با برطرف کردن نقاط ضعف خود در درس‌ها، بهتر می‌توانید مسیر قبولی دانشگاه را طی کنید.

یکی از مواردی که در این سه ماه داغ سال می‌تواند به شما کمک کند، شرکت در آزمون‌های آزمایشی است. به همین منظور، ما تفاوت‌ها و شباهت‌های آزمون‌های تابستانه قلمچی و ماز را در ابتدا مورد بررسی قرار دادیم. شاید سوال اصلی شما این باشد که تابستان دهم به یازدهم چه کنیم؟ اینجاست که اهمیت برنامه ریزی بیش از پیش پررنگ می‌شود. ما تمام راه و روش‌های ممکن برای این منظور را در همین مقاله آموزش دادیم. پذیرای نظرات و پیشنهادات شما هستیم. ما را در جریان بگذارید.

دوست بایوبنامی من، به احتمال زیاد روش درست برنامه ریزی درسی کنکور رو بلد نیستی. شاید هم بلدی، ولی هر سری یه بهونه میاری تا اجراش نکنی!

اگه فرم زیر رو پر کنی، 👇 👇 👇

مشاورهای رتبه برتر بایوبنام به کمکت میان و توی این مسیر باهات همراه میشن. ☎️ 🧬 📞

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
خلاصه نویسی زیست‌شناسی بهترین روش برای موفقیت در امتحان نهایی و کنکور

خلاصه نویسی زیست شناسی بهترین روش برای موفقیت در امتحان نهایی و کنکور

آنچه در این پست میخوانید چرا باید زیست را خلاصه نویسی کنیم؟ذخیره زمان و یادگیری بهتر با نکته برداری زیست‌شناسیبهترین…

بیشتر بخوانید
برنامه ریزی شروع از مهر برای کنکور تجربی - چگونه از مهر برای کنکور شروع کنیم؟

برنامه ریزی شروع از مهر برای کنکور تجربی – چگونه از مهر برای کنکور شروع کنیم؟

آنچه در این پست میخوانید تیک‌تاک ساعت برنامه ریزی کنکور از مهر شروع شد!چرا شروع از مهر برای برنامه‌ریزی درسی…

بیشتر بخوانید
7 اصل برنامه ریزی شروع از تابستان (تیر و مرداد) برای کنکور تجربی

7 اصل برنامه ریزی شروع از تابستان (تیر و مرداد) برای کنکور تجربی 1404

آنچه در این پست میخوانید مزایای شروع برنامه ریزی کنکور تجربی 1404 از تابستاناهمیت شروع از تابستان برای پشت کنکوری‌های…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *